Förlåt

Sorry att jag inte har varit här inne och skrivit på 18 dagar blir det nu. Men jag har varit crazy busy med jobb, jobbar för mycket I know, men cash is kind eller vad säger man. Sen har jag varit upptagen med en annan sak, mitt hemliga projekt nästa vecka är jag klar med det. Trodde jag skulle vara klar idag, men kom till ytterligare en grej som måste göras. Sen lite väntan. Typ någon gång nästa år kan jag skriva vad det är först. Så ni får helt enkelt vänta snällt. På grund av projektet är jag efter med massa serier, vilket suger. Men mer shows för mig nu i veckan då rå, om jag hinner ikapp. Nää måste dra mig till affärn och handla nu. Idol kväll med mina syskon imorgon och den är hemma hos mig så ska inhandla för morgondagens matlagning. Skriver mer senare ikväll, i hope ;)

Film - Honey 2

Handling:
Den talangfulla Maria Ramirez har nyligen blivit frigiven från ungdomsfängelse och finner ett utlopp för sin passion med en ny dansgrupp.
ξ
Det va 7 år sen första Honey filmen kom ut, den första filmen hade bra dans men inte det bästa skådespelet men samma gäller inte denna, inte på samma sätt i alla fall. Katerina Graham som spelar Bonnie i The Vampire Diaries spelar huvdrollen och jag tycker att hon spelar bra. Det var skoj att se henne i en annan roll. Ni får även se ett välkänt ansikte från The Lying Game. Dansen var grym!!! Jag älskar dans och speciellt Street / Hip Hop och alltid lika skoj när en ny dans film släpps.

Film - A Cinderella Story: Once Upon a Song

Handling:
Katie (Lucy Hale) drömmer om att spela in skivor, men hålls tillbaka av sin grymma styvmor (Missi Pyle) och styvsyster (Megan Park). När styvsystern tar åt sig äran för Katies fantastiska sångröst och Luke (Freddie Stroma) faller för fel tjej, måste Katie stå upp för sina drömmar innan Luke faller i armarna på hennes elaka styvsyster.
ξ
En helt okej film, väldigt töntig, men förväntade mig inte annat och det var exakt vad jag behövde. Tycker ju om Lucy Hale från Pretty Little Liars, intressant att se henne i en anna roll, och skoj att höra henne sjunga. Har inte så mycket mer att säga om filmen. Watch it or don't.

Slapp söndag!

Min södag har varit riktigt slapp och skönt har det varit. Har tittat på 2 serier, Nikita och The Secret Circle. Helt okej avsnitt. Sen somnade jag haha, var ute igår med kompisar och somnade inte förrän 4 i natt och vaknade 10, så inte så många timmars sömn. Jag har även tittat på 2 filmer, Honey 2 och A Cinderella Story: Once Upon A Song. Har varit och handlat och lagat mat för morgondagens jobb. Ska snart stänga ner här och lägga mig, jobb imorgon klockan 8. Men först 2 inlägg till om filmerna.

New one again

Förra veckan startade en ny serie i USA, Hart of Dixie, som jag har valt att börja att titta på.
Handling:
The show follows Dr. Zoe Hart, a young doctor from New York City who moves to a small Southern town after inheriting a medical practice and soon meets an electric and eccentric group of characters.
ξ
Utav de 3 serier som jag valt att börja titta på, som är nya, har jag tyckt att denna är bäst helt klart. Det var även denna serie kritikerna har tyckt minst om, men jag brukar ju gå mot strömen så why not liksom.  Ännu en läkar serie jag vet, men jag tycker om läkar serier, och denna verkar vara annorlunda jämfört med de andra.


Missade visst en, OOOPS!!

I förrigår satt jag och tittade på serier, BIG shocker i know. Hur som helts, skulle titta på säsongens första avsnitt av Private Practice, och fick se en massa saker som jag inte känner igen. Kom då på att jag missat sista avsnittet av förra säsongen helt och hållet, så det blev dubbel dos av serien istället. Bra det, för nu slapp jag vänta i flera månader på att serien skulle starta efter den cliffhangern. WIN/WIN situation helt enkelt :D

Jobbet snart

Jag ska byta om och dra mig till jobbet snart, börjar 13.50 och slutar 22.05. idag till fredags ser ut så, alltså 3 dagars kvällsarbete, and I don't like. Igår var jag ju som sagt i Göteborg, fortfarande min hemlighet, kommer la att berätta det inom snar framtid. Efter götet åkte jag hem till min mor, där syster Mirjam väntade. Båda hade glömt nyckel till vår mor så vi satt utelåsta tills lillsyrran Fiapia kom hem från skolan. Lyckat? haha nää men jag hade en trevlig stund hos mamma. Efteråt fick jag skjuts hem och spenderade kvällen med att komma ikapp med lite serier. Det har även min morgon bestått av. Just nu är jag ikapp med förra veckans serier och ska påbörja tisdagens 5 serier (som sänds i USA) när jag kommer hem.

10 dagar

Nu va det 10 dagar sen jag uppdaterade här, har haft fullt upp med jobb så har inte riktigt orkat uppdatera. Sist skrev jag att jag skulle till Oslo med familjen. Det var för att min bror och hans tjej gifte sig den 24e. Skoj att få en ny familje medlem, till min inte alls redan stora feta familj. Det var trevligt i Oslo i alla fall, tid väl spenderad med La familla. Under veckan som gått har jag jobbat alla dagar utom 1. I onsdags, ja då tvättade jag, va och handlade månades mat, 2 tripper och ända var jag inte klar, (köpte det sista idag). Va och lunchade på stan med syster Mirjam också plus lite shopping. Köpte mig en senapsgul tröja från Gina, en teddypläd från Chilli och strumbyxor från Åhlens. Efter det blev det en tripp hem till syster Ulla, där lille Isaak var sjuker, stackars liten, men fick honom att skratta en hel del, det var trevligt. Förutom jobb har veckan bestått av serie tittande, där ibland en ny serie. Dock ligger jag efter med förra veckans avsnitt på 3 serier, så förösker ta igen det nu. Men får inte vara uppe för länge ska uop tidigt för en dusch och sen dra mig vidare till Göteborg.

RSS 2.0