More episodes

Nu har jag tittat på ännu 5 avsnitt av Friday Night Lights. Nu är jag igenom säsong 1 till hälften. En bra serie måste jag säga, me like very much, och Julie och Matt är så söta ihop, längtar nästan till deras scener ihop :D
hehe, blev ju inget Desperate Housewives eller Brothers & Sisters, det är tydligen uppehåll, yet again. Har jag sagt att jag hatar uppehåll?!?! Nää me chill för denna gången, har ju en annan serie att titta på under tiden, och det är inte fy skam det inte.
Nu ska jag sova, är sjukt trött och imorgon är inga måste, I LOVE!!!

En piss dag

Har haft en skit dag idag, har vart trött och irriterad hela dagen. Blivit typ arg på varenda gäst som ringt in idag, tyckte inte att dem gjorde något rätt idag och jag blev irriterad på minsta lilla grej. Låter det inte underbart? Njae kanske inte va? Men imorgon är jag ledig och det ska blir riktigt skönt, att få sova ut och inte göra något viktigt alls. Can't wait!!

Söndagen i korthet

Min söndag bestod av jobb i 9 timmar. En massa dötid och trök tid. Jag läste ut min bok alldeles för tidigt in i mitt pass och tiden gick så långsamt. Hemma sorterade jag min underbara hög med räkningar och betalade lite räkningar, diskade och sen så blev det duschen. Sen blev det 4 avsnitt av Friday Night Lights. Bra avsnitt, tycker om sportserier och sportfilmer, vilket kanske låter lite konstigt, med tanke på att jag hatar att titta på nästan all sport på TV, men något med just serier och filmer som får mig att tycka om det.
Efter lite tittande på serien min var det läggdags.

Slapp lördagskväll

Efter jobb idag gick jag förbi affärn och köpte chips, choklad och cola, tänkte att jag skulle mysa idag och äta gött samtidigt =) win win for my sake. Kom hem och va hungrig, som vanligt, so no big surprise där inte, men jag orkade inte laga ngt, så fixade bara lite nudlar fort, inte det godaste direkt, men det gick snabbt att fixa. Sen blev det serier. Först ut Grey's Anatomy, lite småroligt avsnitt, bra som vanligt. Roligt med sjukhusserier man lär sig lite grejer också, ett plus om jag får säga det själv. Sen blev det Private Practice. Inte lika bra som det brukar vara, känns som ett avsnitt för att fylla ut säsongen, men men alla avsnitt kan la inte vara bra, eller?
Sen så tog jag mig ett bad, var ett tag sen jag gjorde det, minst 7 år sen eller något. Låg och läste samtidigt, var härligt =) Efter badet fortsatte jag med mina serier och näst ut blev Nikita. Ett riktigt spännande avsnitt och även bra. Spännande slut, längtar till april då det är tillbaka igen, hatar uppehåll i serier!! Sist ut blev Smallville. Ett underhållande avsnitt för en gång skull, satt och skratta en hel del och det va bra :D Bra slut på denna lördagen.
Just nu är jag Speedad på colan jag druckit och ska lägga mig snart. Jobb samma tid imorgon med, så behöver lite sömn innan dess. Hoppas att eran lördagskväll har vart lika trevlig som min.

Dötid!!

På lördagar på mitt jobb det senaste har vi haft en hel del dötid. Då det inte ringer alls, kan sitta typ 20 minuter utan samtal. Visst ibland är det skönt, men tiden går sååå mycket långsamare då. Har idag spenderat min dötid med att prata med kollegor om lite olika saker, skrattat pt fula tatueringar och läst i min bok som jag har med till jobbet varje dag eftersom någon gång under varje pass har jag dötid, men inte lika mycket som jag har på helger.
Imorgon är det ju jobb igen och undrar verkligen hur mycket dötid det kommer att vara då, hoppas bara på att tiden går och att klockan blir halv 6 fort.

Bra avslut

Eftersom att jag inte kunde somna igår, så satte jag på datorn och tittade på veckans avsnitt av The Big Bang Theory och The Vampire Diaries. Skönt att få varva ner med två bra serier en fredagskväll =)
The Big Bang Thoery var roligt som vanligt, och The Vampire Diaries va grymt bra. Spännande and I want more goddamnit!!!
Bra avslut på min kväll =D

Fredag

Igår jobbade jag som sagt, mellan kvart i 10 och halv 6, hela dagen. De passen är inte de roligaste, men hellre långpass än ett 4,5 timmars pass. Det gick hyfsat fort att jobba de nästan 8 timmarna. Ringde på rätt så mycket i visa perioder. Efter det så åkte jag hem till min mor där nästan hela syskonskaran var, alla utom Ulla. Eftersom att jag kom så sent så hade de redan ätit allihopa, så fick äta själver :( näää men det va mat, va fan ge mig lite så blir jag glad ;D Stannade inte så jätte länge hos mor min, va så himla trötter efter dålig natts sömn. Somna jätte sent och sov skit dåligt. Så åkte hem och tanken va att jag skulle sova på en gång, men när jag väl kom hem var jag inten trött längre typ.
Typiskt.....

Sova

Nu stänger jag ner här. Är jätte trött och imorgon börjar jag hyfsat tidigt, nämligen kvart i 10. Tidigast i veckan än så länge i alla fall. Efter jobb, slutar halv 6, ska jag hem till min mor och fira att hon fyllt år <3 Så kommer inte hem förrän på kvällen någon gång, och då får jag se om jag orkar att blogga. Jag jobbar nämligen hela helgen och det är långa pass, så får se hur mycket bloggande det blir under dessa 3 dagar, men ni vet ju vad jag kommer att ha för mig i alla fall. Sitta framför en dator och svara i telefon i minst 7 timmar per dag. Joy for me. Aja ha det gött så skriver jag när jag skriver.

Dagens kap

Var ju på stan med Mirjam innan, och kom inte hem tomhänt. Första gången på en evighet!! Jag behöver nya kläder badly ska jag säga er. Innan jag gick ner till staden så fick jag min lönespecifikation, och gissa om jag blev glad :D så tyckte att jag förtjänade något nytt.
Jag köpte mig ett par hänglseshorts från H&M och även en ny BH, behövs.
Kommer bli snygga i sommar med ett par converse och snyggt linne till, ååå längtar till sommaren nu ju!!

New one

Jag har börjat på en ny serie :P hehe. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag undvikt min pappershög. Istället för att ta tag i den har jag duschat, fönat och plattat håret och tittat på 3 avsnitt av
Friday Night Lights:

In the small town of Dillon, Texas, one night matters: Friday Night. Eric Taylor has recently been hired as the head football coach for the Dillon High School Panthers, the town's pride and joy. Friday Night Lights displays the stress that the town gives the high school players to win, and the hope that the team gives to a small town, and how a team has its low points, its high points, and how they come together as a team on their way to victory.
Som sagt tre avsnitt är avklarade. Serien har fått 5 säsonger i USA och visade sitt sista avsnitt den 11 Feburari i år. Jag har sett filmen som serien är baserad på och tyckte om den riktigt mycket, så tycker att jag kan titta på denna serie också. Nu har jag några säsonger framför mig att titta på, och en hel del avsnitt, men bra att ha något att titta på när man är uttråkad som man vet är bra. För de 3 avsnitten jag har sett har ju inte vart dåliga direkt.

Avoiding it.com

Jag har vart hemma ett bra tag nu, men jag har undvikt min underbara pappershög som måste sorteras. blööö på den säger jag bara. I högen finns det räkningar som måste betalas, så måste hitta dem så att jag kan betala av denna månades måsten. I DON'T WANNA!!

Nu har jag varit duktig

Nu har jag diskat, städat hela lägenheten, fått bort allt damm, skrubbat golvet i toaletten, bytt säng kläder,  jag är nästan klart, det enda som behövs göra nu är att dammsuga överallt och sortera en hög papper i min mapp, inte det roligaste men det måste göras. Och det ska jag göra när jag kommer hem, ska iväg till stan igen, ska möta upp syster Mirjam, hon slutar skolan om 20 minuter och hon ville gå på stan efteråt. Aja drar mig nu, ha det gött så skriver jag mer när jag kommer hem =)

Omelett

Vet ni vad, jag har blivit beroende av omelett det senaste. Äter det typ varje dag, och mmmm så gött det är. Jag skivar ner lite kalkon i äggen och kryddar med svartpeppar och salt och äter en massa grönsaker till, what's not to like liksom och har jag nämt att det är gott?
Hehe, sitter i soffan och har precis fixat mig en omelett och till äter jag självklart en massa grönsaker och dricker ett glas lemonad. Har vart och solat nu precis innan och handlat lite. Så ska äta min frukost nu och sen börja städa lite hade jag tänkt.

Sleepytime

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag är förjävla trött.
Imorgon är jag ledig, så tänkte ta mig an städningen då, sen ner till stan en tripp, måste handla imorgon också, det ser jag inte riktigt fram emot, inte städningen heller för den delen, haha, men det måste göras.
God natt på er, talk to you tomorrow!

Pretty Little Liars

Serien Pretty Little Liars är baserd på böcker av Sara Shepard. Det verkar som om det har kommit ut 8 böcker, och gissa vem som vill ha dem? Jo jag!!! Har ju så himla många böcker i min bokhylla som jag inte har läst än, men det kommer, så jag ska bryta mot min regel att sluta köpa så mycket böcker och köpa serien, ska bara hitta dem till ett bra pris innan dess bara. Och de ska ju självklart vara i pocket och på engelska, annars vill jag inte ha dem :p haha. Tror kanske att mina syskon känner igen sig i mina krav. Jag brukar önska mig en massa böcker under jul och min på födelsedag, och alltid dessa krav. Skriver med stora bokstäver PÅ ENGELSKA OCH I POCKET ANNARS VILL JAG INTE HA DEM!!
Look soooo Pretty!!!
På tal om att köpa böcker, amanda, som ställde en fråga i mitt senaste inlägg om TVD bok recensionen, alla Nicholas Sparks böcker finns i pocket, förutom den senaste Safe Haven, men den kommer ut i pocket senare i år. Och jag köpte nog mina böcker från adlibris tror jag. I alla fall Nicholas Sparks böcker. Annars köper jag även från Bokus och Bokias hemsida. Alla har hyfsat bra priser, och levererar ganska snabbt. Sorry att jag har varit seg på att svara, har ju inte bloggat på ett tag, men det kommer nu i alla fall.

Gaaaah

Vet ni vad?!?! jag hatar att jobba kväll, går hellre upp efter att ha sovit skitdåligt, anytime!! Folk som ringer in på kvällen på ju speciella, och den ursäkt som de alltid kommer med, men nää jag kör bil, om du kan sitta och prata med mig kan du fan med ge mig lite nr på ett kort!! Blir less på dem.
Som tur är har jag jobbat mitt sista kvällspass på ett tag. Den 20e mars smäller det igen, mitt enda kvällspasset som är schemalagt på mig under nästan hela mars månad, ska bli så gött att gå till halv 6 som senast.

work time

Nu har jag slappat tillräckligt för idag, nu beger jag mig till jobbet,
hörs när jag kommer hem eller något. Peace out!!

Ännu en serie dag

Förutom att inte göra något idag, har jag tittat på mina serier för dagen.
De har bestått av Glee, Hellcats, NCIS, NCIS: LA och One Tree Hill.
Glee är ju lika töntigt som alltid, helt okej låtar i detta avsnittet, men still embarrassing as hell :P Next out blev Hellcats, helt ok avsnitt, får se vad de har plannerat för denna serie.
NCIS och NCIS: LA är lika bra som vanligt :) me like these shows.
Sist ut blev min favvo serie One Tree Hill, one happy ending och ett bra avsnitt.
Nu är 12 avsnitt av 18 för veckan avklarade. Som sagt följer många serier.

23e Feburari

Hoooooola!!!
Jag är lite uttråkad.... Har inte gjort så mycket idag, sitter och väntar på att jag ska börja jobba 17.35. Har 4,5 timmar att se fram emot idag igen. YAAAAAY for me.... Sitter och väntar på att min mat ska bli klar, är hungrig.
Som sagt har inte gjort så mycket idag, tänkte att jag skulle vara duktig och städa och shit idag, men imorgon är jag helt ledig, så jag måste ha något att se fram emot. Nää vad tråkigt det lät, men jaaa jag måste ha något att göra imorgon också, så sparar mitt städande tills imorgon istället.
Nu ska jag se till min mat.

Jag tjockar mig

Just nu sitter jag på min soffa med datorn i knät och äter min Ben and Jerry's glass på glassen har jag Rice Krispies, mmmmm så gött. Min lillasyster Sofia, som äter minst lika mycket som mig, kallar mig alltid tjock när jag äter typ godis, choklad, chips, glass och liknande, för jag äter det jämt, haha men det är ju så gött, i can't resist!! ni borde smaka på kombon smakar rikitgt bra =D
+



Detta är luft enligt en annan syster ;D

4,5 sega timmar

Idag har jag ju då jobbet, BIG SHOCKER där va?
nää inte direkt kanske, men bara i 4,5 timmar, från 17.35-22.05
känns så jäkla onödigt att man måste vänta hela dagen för att få börja jobba, blööö säger jag bara. Sen så ska man bara jobba i ynka 4,5 timmar, visst det är skönt det ibland när man kan få lite kortare pass, men tar då hellre det passet från öppning.

Serie tisdag =)

Tisdagar har ju vart min serie dag, och det är den ännu, men har även Serie Onsdag och Serie Fredag/ Lördag, följer ju som sagt många serier.
Dagens serier bestod av 90210, Gossip Girl, How I Met Your Mother, Greek och Pretty Little Liars. Mycket bra serier om ni frågar mig :P hehe.
Gossip Girl har förlorat lite av sin touch tycker jag, samma saker jämt och ständigt som händer.
How I Met Your Mother helt ok asvnitt, medn tycker att vi kan få komma närmre
att få veta vem mamman är snart kanske?
Greek har sin charm som vanligt, ska bli intressant att se hur det hela fortsätter.
90210 har nu ett tag inte vart så bra, men en hel del drama börjar nu igen, hmm interesting...
Och sist men inte minst Pretty Little Liars, en av mina favoriter för tillfället. Helt underbar serie, många intriger, mycket spänning och helt enkelt underbar!!
The girls from Pretty Little Liars, nr 2, Aria Montgomery (Lucy Hale) är min favorit karaktär

Dagens sysslor klara!

Nu är jag klar med tvätten, eller aa för några timmar sen. Har även hunnit ta en snabb dusch, fönat och plattat håret, fixat något att äta och diska.
Städningen lämmnar jag kvara tills imorgon. hey hinner inte med allt på en dag,
ska iväg till jobbet till om ca en halvtimma.

Tvättar....

Jag kom upp 20 över 7 i morses, bara 20 min efter min tvätttid hade börjat.
Gick ner till tvättstugan och la i en maskin och gick upp och la mig igen.
Ca 1,5 timmar senare vaknade jag och fortsatte med tvätten.
Nu sitter jag och äter frukost och ska titta på lite serier och 3 maskinen är igång.
Att tvätta är inte det roligaste ska jag säga, men ååå vad det behövs.
Brukar boka en tvätttid när underkläderna börjar gå åt hehe.

Sova kanske?

Nu är det dags för mig att stänga ner. Nu har jag tittat klart på
mina serier för dagen. Det blev Desperate Housewives och Brothers & Sisters. Bra avsnitt på båda serierna. Sen har jag la inte gjort så mycket mer efter jobbet, tittat runt lite på internet och inte gjort så mycket vettigt. Men stänga av datorn får jag la göra nu ändå, för även om jag inte börjar förän kl 17.35 imorn så ska jag upp bright and early för att tvätta, för smarta
jag har tagit en tvätttid imorgon bitti kl 7 på morgonon, så ingen sovmorgon där inte :P haha, men kan sova mellan maskinerna.
Aja god natt på er!!

Ben & Jerry's + serier

Är nyss hemkommen från jobbet, efter att ha jobbat
i nästan 8 timmar, och stått ut med en och annan idiot på telefon.
Nu sitter jag i soffan med min Chocolate fudge brownie Ben & Jerry's och ska
bänka mig framför mina 2 serier för kvällen. Avslappnande och gött.

I'm beat

Nää efter en dag av att inte göra ett enda piss typ är jag jävligt trött
Jag har tittat på 3 filmer. The Chronicles of Narina: The Voyage of the Dawn Treader, Beauty and the Brief Case och Mean Girls 2. Jag har även sett veckans avsnitt av Smallville. Ett mycket spännande avsnitt.
Med tanke på att det är den sista säsongen av serien så tycker jag att det är mycket passande. Längtar som bara den för att se hur det hela slutar, dock vill jag ju inte att det ska ta slut.
Vad har jag mer gjort idag, hmmm. Vart förbi en sväng på Maxi med syster Fatmé och jag inhandlade lite behövliga grejer till le Appartment. Sen har jag seriöst inte gjort något annat vettigt. Jag har bara suttit framför datorn på min soffa och slöat hela dagen. Vilket är skönt det med, men i små mängder.
Jag blir ju så uttråkad så himla fort och trust me det har jag vart idag en hel del.
Så jag väljer nu att stänga ner här och lägga mig. Det blir sovmorgon imorgon, eftersom att jag jobbar kväll, med start 14.20. Vilket ska bli både gött och blööö. Jag hatar att jobba kväll, men jag älskar att sova.
Bra kombo va? Ni kommer fler recesioner imorgon om boken jag läst ut och serier jag följer, förrhoppningsvis, får se om jag hittar på något vettigt att skriv.
Men sova nu som sagt. God natt!!

En massa massa film

Nu kommer en BIG shocker, jag har under tiden jag
inte bloggat tittat på en hel del film. Stor nyhet va? :P
Kommer vara lika lat som förra gången jag hade ett bloggstopp,
jag kommer bara att skriva lite smått om vad jag tyckte om filmerna,
annars kommer det bli väldigt många inlägg på en gång, och det orkar jag inte med and trust me inte ni heller.
Man on fire - En film med Denzel Washington, som ni vet älskar jag filmer med honom i huvudrollen och detta är inget undantag heller.
Revolutionary Road - Jag va inte så förtjust i denna film inte, kanske inte är vuxen nog för att uppskatta den. Det var i alla fall vad syrran sa till mig.
Iron man - To my surprise, så var denna film faktiskt riktigt bra, trodde att den skulle vara som alla andra serietidningar som blivit film, men en bra film helt enkelt, rekommenderar den om ni inte redan sett den. Nu är 2an på tur.
Due Date - I The hangover anda, så är denna film lika rolig med
sin sjuka humor som jag älskar.
Preacher's Kid - Denna film tyckte jag verkligen inte om, seriöst hur mycket är man villig att stå ut med egentligen?
The Experiment - Har ni hört talas om The Stanford prison experiment? filmen är baserad på studien, jag tyckte om den, brutal, men riktigt bra.
The Expendables - Alla muskelknuttar samlade i en film, can u say
spännisar och en hel del action.
The Good Guy - Nja vet inte vad jag ska tycka om denna, inte den bästa filmen, men inte den sämsta heller, bara okej helt enkelt.
The A-team - Bra film, har inte så mycket mer att säga.
Grown ups - Adam Sandler vet ju hur man gör en komedi film i alla fall, denna film va rolig, inte den bästa men man fick in en hel del skratt.
Happythankyoumoreplease - En speciell film, bra, men väldigt speciell.
Step Up 3D - Jag fick ju inte se den på 3D på bio, men dansen va sjukt grym för det. Som sagt älskar dansfilmer, inget undantag för denna film, dock var la skådespelet inte det bästa, men dansen vägde upp.
Street Dance - Ännu en dansfilm som spelades in i 3D, Englands första, bättre skådespel i denna än förra, inte lika grym dans, men grym dans ändå. Streetdance misslyckas aldrig.
Mean Girls 2 - Såg filmen idag, töntig som den första filmen,
men inte alls lika bra.
Beauty & The Briefcase - Töntig film om att hitta mr Magic, toppen att titta på när man behöver en lite feelgood film och inte orkar tänka.
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader - Dessa filmer är ju så bibliska, men jag tycker fortfarande att de är bra för det.

3 shows

Som ni redan vet så följer jag jäkligt många serier.
Men ibland har jag tittat färdigt på alla mina serier för veckan
och istället för att göra något vettigt, så påbörjar jag nya serier,
som jag vet har slutat sändas i USA och bara fått ett fåtal avsnitt.
3 serier som jag har påbörjat och avsnlutat under min blogglösa period var
Vanished:
This FOX drama centers on the search for Sara Collins.
She's the wife of Senator Jeffrey Collins.
Sara vanishes and the FBI lead by Agent Graham Kelton is on the job,
but before they can find her they need to find out who she really is.
Började titta på serien 2006 när den visades på Tv, men såg typ bara 1-2 avsnitt,
så tittade på de resterande 11 avsnitten på datorn.
Visst den har sina spännande delar,
men inte en så bra serier skulle jag vilja säga.
Serie nr 2 är Miami Medical:
Miami Medical is a medical drama about a team of expert trauma surgeons
who shine brightest when working under pressure against the clock to save critically injured patients.
Ja jag vet ännu en sjukhus serie, denna fick bara 13 avsnitt innan den lades ner.
Jag tyckte om den riktigt mycket, spännande intriger i varje avsnitt
och man fick följa med i alla trauman från början till slut, men kan förstå om den inte fick många avsnitt också, med tanke på att det redan finns ett bra antal sjukhus serier som visas för tillfället.
Och sist men inte minst så har vi Three Rivers:
This is a medical drama about an acclaimed transplant hospital and the team,
which hold life and death in their hands everyday. Every case is viewed
from the perspective of the team, the recipient and the donor.
Ännu en riktigt bra serie som bara fick 13 avsnitt.
Lite synd det med men som jag sa innan finns många sjukhus serier på TV nu och
alla klarar sig inte. Vilket är synd. För att medan andra sjukhus serier visar
hur de karaktärerna utvecklas och deras liv i detta arbete så får man följa dessa personer i både i denna serie och Miami Medical på ett annat sätt, eftersom
att det är mer patienter och deras fall i fokus i alla avsnitt och deras liv krestar omkring fallen istället, vilket jag finner mer intressant.



When i was gone

Nu när jag har vart borta, har jag la inte gjort så mycket.
hmm jobbat, som vanligt. Sitter fortfarande på telefon och tar emot
hotellbeställningar, inte det roligaste jobbet, men det ger ut lite i alla fall.
Har varit uppe i Stockholm i början av December och hälsat på min syster Ulla,
då jag 2 veckor tidigare blev moster till den här sötisen:
Hmm vad har jag mer gjort. Jag har blivit fastanstäld på mitt jobb, förut var jag
anställd via ett bemanningsföretag. Jag blev 20 i December, firad lite jul och nyår
med familj. Flyttat hemmifrån. Tittat på mycket serier och film, ni kommer få en liten recension senare.
Jaaa, jag har även läst ut 1 bok, vilket är lite för att vara mig, med tanke på att
jag älskar att läsa, men det har bara inte blivit av, ska försöka att bättre mig.
Bokat London resa med mina systrar som ska ske över påskhelgen, vilket kommer att bli skoj,längtar som bara den =)
Sen har jag la inte gjort så mycket mer, finns inte så mycket att göra
när man typ jobbar hela tiden.
Men jag lovar ska försöka att bättra mig med bloggandet, även om mitt
liv inte är så spännande.

I'm back

Hej på er, som ni ser så har jag fixat en ny header till bloggen,
men hjälp av lillsyrran såklart ;D så tänkte att det kanske va dags att börja
blogga lite också, eller vad säger ni?

RSS 2.0