Oslo

Jag är i Oslo och kommer att vara det fram tills på Söndag. Kommer inte blogga något mer i veckan, stå ut. Är och hälsar på SuperSanna, med Jasmine. Har även vart förbi en tripp hos min bror som bor här. Trevligt Trevligt!

2 bra låtar just nu

Just nu har jag fastnat för 2 låtar. En av Gavin DeGraw, älskar hans musik, han är en av mina favorit artister, och det tackar jag One Tree Hill för, skulle troligen inte börjat lyssna på honom om det inte var för den serien. Sen en låt av Beyoncé. Hon har släppt ett nytt album, en del låtar är bättre än andra, men det är det ju med alla skivor, men en låt har jag riktigt fastnat för.
Enjoy!
ξ

So You Think You Can Dance

Jag älskar dans, att dansa själv och att titta på dans. Och att So you think you can dance är igång nu igen är ju prima! Har inte titta på detta på ett tag, har jobbat typ hela tiden när det har gått, men i år så ska jag titta på det, även om jag missar något enstaka avsnitt då och då. Dagens avsnitt var 3e avsnittet för säsong 8, auditions är slut och nu är det hell week i Vegas baby! Underbart att se människor följa sina drömmar. Så otroligt duktiga är de som går vidare också. Önskar att vi hade det så här i Sverige med danslärare som kan lära en såpass bra dans.

Nu ger jag upp!!

Har så ont i min rygg just nu. Har hållt på och städat ett tag nu, men känns inte som om jag har kommit någon stans med det. Jag ger upp, orkar inte mer, kan fortsätta imorgon istället!! Bara det är klart till imorgon kväll så blir allt bra och jag är nöjd.

Season 4 here I come

Tittade klart på sista avsnittet av säsong 3 av Ghost Whisperer igår. Serien är ju grymt bra, tycker jag i alla fall. Lite synd att denna säsong bara fick 18 avsnitt, men det var ju på grund av författar strejken det året i USA. Påbörjade nyss den 4e säsongen av serien, exciting! 23 avsnitt är det på säsong 4, kommer ju inte hinna se klart allt innan jag åker iväg till Oslo, men kanske kommer en bra bit i alla fall :D

SEMESTER!!

Igår kl 17:00 fick jag semester. Så skönt att vara ledig i 2 veckor från jobbet! Påbörjade den med att gå till syster Fatmé och umgås lite, vi spelade TP, och jag fick en tårtbit på en orange fråga, det är sport, och jag kan inget om sport!! Sen bar det hemåt och jag diskade och duschade. Lite måsten, men men, skönt att få det gjort i alla fall. Idag har jag spenderat dagen i Göteborg, som jag skrev innan. Nu är jag sömnig som bara den så ska bara slappa i min soffa i några timmar hade jag tänkt. Skönt och bra! Planen för semester dessa två veckor är att klippa mig imorgon, onsdag är det inga planer än i alla fall. Torsdag åker jag och Jasmine till Oslo och hälsar på SuperSanna, och stannar där till söndag. Sen är det att jag blir hemma en dag och sen åker upp till Stockholm med systrarna Fatmé och Sofia för att hälsa på syster Ulla och hennes kille och sonen Isaak. Ska bli skönt att komma bort lite, även om det inte är långt bort. Skönt med semester helt enkelt!

Göteborg idag

Jag var i Göteborg idag med systrarna Sara och Fatmé. Några timmar där var ju trevligt. Skönt väder var det och trevligt sällskap. Eftersom att det är sommarrea överallt, och jag HATAR, ja hatar rea, så fanns det inte så mycket att titta på direkt. Men jag var ute efter en sak, och hittade det jag ville ha, köpte inte en massa onödigt. Köpte mig en bag från Bikbok, bra att ha om man ska resa iväg någon stans och inte vill ta med sig världens största väska. Sen blev det ju även lite mat som blev köpt och godis!

Ett kvar

Jag har tittat på några avsnitt av Ghost Whisperer nu. Bra och spännande som vanligt. Nu har jag bara ett avsnitt av säsong 3 kvar. Denna säsong gick långsamt fram, men jag har ju jobbat och haft massa annat för mig, så har inte kunnat titta lika intensivt som jag gjorde på säsong 1 och 2 förra veckan. Men nu är det "bara" 56 avsnitt kvar av serien. Och det klarar jag av innan sommaren är slut i alla fall :) Nu ska jag nani, bljar jobba kvart i 9 imorgon, och behöver lite mer sömn i natt är igårr natt, då jag inte kunde sova och somna typ vid 2 om inte senare. Så nu sleepy time. God natt.

Jobb idag

Jag har då jobbat idag. I hela 8 timmar och 15 min. Från kvart i 10 till 18. Ringde på lite där i början, men sen blev det dött. DEAD, ingen hade samtal, inte alls skoj. Men satt och tjöta med lite nytt folk under tiden, så det fördrev tiden lite i alla fall, och skoj hade vi. Bjöd ju på fika idag, rulltårta, och istället för sylt hade jag frusna hallon som jag tinade upp och blandade i lite florsocker så att det inte skulle vara för surt. Uppskattat av folket på jobbet idag, beröm fick jag i alla fall. Men baka tycker jag ju om att göra, det och laga mat. Städa, diska, tvätta och dammsuga däremot är ju en annan femma. Imorgon är det också jobb som gäller, även det 8h15min men från kvart i 9 till 17 då. Skönt att sluta en timma tidigare ska det ju bli i alla fall.

Min midsommar

Midsommar igår ja. Jag tycker ju att det är en av de mest överskattade storhelgerna vi har i Sverige, för det är ju typ bara supa supa supa! Men min midsommar igår var ju inte helt fel. Började dagen med lite frukost, gott gott, samtidigt som jag tittade på ett avsnitt av Ghost Whisperer. Bra avsnitt som vanligt. Efter det blev det till att ställa sig och baka. Tog med mig fika till jobbet idag, och skulle inte orka eller hinna göra det idag på morgonen så det blev igår. Efter det blev det en dusch, och sen fix. Syster Sara och hennes kille David hämtade upp mig och vi drog ut till Syrran Mirjams kille Jonas föräldrars hus. Där blev det lite krocket, kubb, 5 kamp till en början. Vill ju bara påpeka att jag vann ju krocketen. Sen blev det grill, och det satt ju helt prima, med tanke på att jag bara ätit frukost den dagen. Riktigt gott också! chefmasters Frank och poop får man ju tacka ;) Sen blev det en massa prat, va svinigt kallt, så jag gick in, lagom till jordgubbstårtan. Sen blev det lite galenpanna, James Bond och Rebecka Black någon?
Efter det blev det hemgång. Väl hemma kunde jag inte sova, utan det blev lite filmtittande och sen sägnen. En trevlig midsommar i år, men hey det kunde varit vilken dag som helst.

Börjar dagen med lite frukost kanske

Jag har varit vaken en stund, men inte orkat ta mig upp från sängen utan legat och dragit mig i någon timma eller så. Nu är jag riktigt hungrig, så ska börja dagen med lite frukost, sen så måste jag städa undan och diska. Alla dessa måsten när man bor själv, they are booooring!

Orkar inte mer

Mina ögon klarar inte av så mycket mer. Så orkar inte blogga något mer än detta inlägg. Skriver imorgon istället, för nu ska jag nani. God natt!

Ny dator

Jag tänkte blogga lite igår kväll, men min dator kraschade och dog. Gissa om jag var arg. Kunde ju inte titta påGhost Whisperer. Ringde syster Fatmé, eftersom att det är hennes dator jag fick när hon köpte sig en ny, som tur va så brydde hon sig inte. Jag som inte hade räknat med en dator i min budget denna månad, inte på flera månader framöver tänkte bara FAAAAAN jag har inte råd med en dator. De pengar som jag tänkte lägga undan denna månad fick helt enkelt spenderas på en dator. Köpte mig en Sony Vaio, 11,6". Vill egentligen ha en Mac som är 13", men det är verkligen inte i min budget. Men jag är så nöjd så, kan bli en Mac senare i livet istället.

Stänger ner här

Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, hur mycket jag än nu vill sitta kvar och titta på fler Ghost Whisperer avsnitt. Ska lägga mig och titta på film istället, skönare att ligga i sängen än att sitta i soffan. Dagen har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Skönt att vara ledig i 3 dagar nu :D

Bra start

Ska dra mig till jobbet snart, börjar 11 och slutar 8 ikväll, inget roligt pass, men men jobb i 2 dagar sen ledig igen så ska inte klaga. Startade mig dag med lite frukost och ett avsnitt av Ghost Whisperer som för övrigt var ett riktigt bra avsnitt, med lite tårar från min sida. Nää nu får jag ta och göra mig iordning för jobbet.

Season 2 down, 3 more to go

Blev klar med säsong 2 av Ghost Whisperer för några timmar sen, så utav hela 107 avsnitt är jag klar med 46 stycken, nästan hälften alltså. Varför det är 46 och inte 44, med tanken på att säsong 1 och 2 var 22 avsnitt vardera, är att jag har tittat på 2 avsnitt av 3e säsongen nu också. Så nu är det bara 16 avsnitt kvar av denna säsong. 3e säsongen fick bara 18 avsnitt på grund av författar strejken. Jag måste ju säga att serien blir ju bara mer spännande ju fler avsnitt jag ser. Idag orkar jag faktiskt inte med mer avsnitt, ska stänga av datorn och ligga och läsa en stund istället. Får se hur många jag orkar med imorgon, ska ju jobba i 9 timmar.

15

Igår satt jag inne stort sätt hela dagen, och den tiden spenderade jag bra, satt framför TVn hela dagen och tittade på Ghost Whisperer. Tittade på 15 hela avsnitt, and they're gooooood! Ja jag vet det är många avsnitt att titta på under en dag, med tanke på att ett avsnitt är minst 40min, men är det pissväder ute och har man inget annat för sig så why not. Nu är det bara 5 avsnitt kvar på säsong 2, tittade på ett avsnitt i morses också. Så om några timmar är jag klar med denna säsong också, och då blir det att påbörja säsong 3 eller film, har inte bestämt mig än.

Gottis

Har suttit inne hela dagen typ idag, förutom typ 30 min då jag åkte in till stan för att lämna busskort till lillasyster Sofia. Så jag tog på mig och drog iväg till Maxi, och köpte mig lite gotti, inte bara onyttigheter utan även nektariner och hallon. Jag ska bara sitta i soffan framför TVn hela kvällen och gotta mig.

Nu så!

Nu har jag duschat, så skönt! Har ju inte fått göra det på 72 timmar, och för en timma sen, var det 72 timmar. Riktigt härligt va det, speciellt att få tvätta ansiktet riktigt också! Men nu har jag rakt hår, och slipper stå och platta det i en evighet.

Börjar bli uttråkad

Nu har jag inte gjort något annat än att titta på min serie idag, så känner att jag börjar bli uttråkad och rastlös. Inte för att serien inte är bra, men vill göra något mer med min dag känner jag. Om cirkus 15min kommer syrran Mirjam och hennes kille och hämtar upp mig, vi ska dra hem till syster Fatmé och titta på film. Ja jag vet, ännu mer tittande på en tv-skärm, men nu slipper jag sitta ensam och göra det i alla fall. Så ska bli skönt att komma bort från min lägenhet i några timmar och umgås med folk som inte är fast i min tv ruta, as fun as it may be. Nu blir det för mig att byta om och fräscha upp mig lite kanske? Ha det gött!

Done with season 1

För en stund sedan tittade jag klart på säsong 1 av Ghost Whisperer. En bra säsong, och alla avsnitt var faktiskt riktigt bra, förvånansvärt. När det kommer till serier, brukar det vara några avsnitt i varje säsong som inte är så bra, som bara är där för att fylla ut säsongen. Plus att en del avsnitt var lite läskiga, speciellt när jag skulle gå och lägga mig, haha!! 22 avsnitt va det i första säsongen, har påbörjat säsong 2 nu, tittade precis klart på det första avsnittet, och ytterligare 21 avsnitt väntar mig på denna säsong. Can't wait, detta är en bra serie, ska bli roligt att se det 4 säsonger som jag har kvar, och eftersom att jag är ledig i 2 dagar till och har semester snart, så kanske jag hinner klart med 3 säsonger innan jag drar mig iväg på äventyr, om inte mer. Med tanke på att jag tittade klart på första säsongen på 4 dagar, men kunde lika gärna varit 2 eftersom att jag bara tittade på ett avsnitt dag 1 och två avsnitt dag 3. Som sagt gooooood show :D

Film - Burlesque

Handling:
The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kollegor på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.
ξ
Efter djurparken igår, gick vi förbi hemmakväll och hyrde lite film. Vi tittade på denna igår. Såg trailern för ett tag sen och tyckte att det verkade som en helt okej film. Hade inte direkt några förväntningar på filmen, så blev inte besviken av den. Det va bra, dock påminde storyn mig om Coyotey Ugly, så det va la den enda besvikelsen. Men alla filmer har blivit gjorda, så om en film påminner om en annan är inte sån big deal längre faktiskt.

En torsdag på djurparken med syskonen

Igår var det fint väder i Borås, så jag och systrarna Mirjamo och Sara bestämde oss för att gå till djurparken. Vi gick runt i nästan 2 timmar och tittade på djuren. Sötast var nog de små svartaporna, deras ungar, och björnungarna. So cute :) Var skönt att komma ut lite, och skönt att solen tittade fram igår, även om det bara var för gårdagen. Idag har det bara regnat och blåst som bara den. Plus att det var roligt att spendera lite tid med systrarna, även om jag träffar dem ofta.

Hola!

Nu har jag varit vaken en bra stund. Ställde klockan på 7, men råkade somna om och gick upp halv 9, och skulle ta bussen 08.38, bra timing eller vad? Nu sitter jag här i min soffa och tittar på Ghost Whisperer. Snart blir det frukost, och sen mer serie tittande.. Det är pissväder ute idag så jag får inte gå ut, för då blir mitt hår fuckat! Inte så skoj att vara instäng hela dagen, men jag har 1,5 säsong på box av Ghost Whisperer, plus ytterligare 3 säsonger på datorn att titta på. Sen lite filmer och böcker att läsa, så har saker att hålla mig sysselsatt med. Dock blir jag uttråkad ganska snabbt.

Last one for the day

Nu har jag skrivit jävligt många inlägg, detta blir det sista för dagen, sen blir det ett till avsnitt av Ghost Whisperer, och sen läggdags. Min dag har bestått av att vakna, äta frukost, spenderat lite mer än 3 timmar hos frisören, hem och titta på serier och äta, och blogga. Fun day huh? Det tog lite mer än 3 timmar hos frisören idag för att jag har rakpermanentat håret idag och det tar typ 3 timmar att göra det. Snacka om att jag fick ont i nacken och att jag var skit hungrig efteråt, men tiden gick hyfsat fort ändå. Hade 2 tidningar att läsa i och frisören var pratglad och lätt och rolig att prata med. Just nu ser jag ut som en slickad hund i håret och får duscha det först på lördag kvart över 1, för då har det gått 72 timmar och det är så lång tid som permanenten minst måste sitta i. Så lyder order och gör detta. Förutom 8 avsnitt Ghost Whisperer, so far, så blev det även ett avsnitt av Pretty Little Liars. Började ju i Usa igår, och det var ju underbart bra, längtar efter mer, give me give me give me! En bra seire att titta på i sommar, me like! Har ju dessa två nu och The Secret Life of the American Teenager, om jag inte även väljer att börja titta på de två nya serierna som börjat för sommaren, men får se. Tre serier, en massa film och en massa läsande kan nog räcka gott och väl för mig i sommar, förutom allt annat skoj som jag hoppas kommer att hända. Nä nu stänger jag äv här. Good night!

The Ghost Whisperer

Igår började jag titta på en ny serie. Den har varit med på listan över serier jag vill se länge, så tänkte att det va dags nu. Den fick 5 säsonger i Usa, syrran har 2 säsonger på box, så har lånat dem av henne. Tittade på ett avsnitt igår och har tittat på en hel del idag. So far so good, får se hur denna serie visar sig att vara.
ξ
Handling:
Melinda Gordon is a young newlywed with the unique ability to communicate with the earthbound spirits of people who have died, and who seek her help. Melinda uses her gift to relay significant messages and important information to the living, but sometimes the messages she receives are intense and confusing. As a result, she is often met with questions and skepticism by the survivors. But when Melinda is able to help both the lost souls who contact her and those who are still alive, she knows that her unique talent is an asset and not a liability.

Film - Beastly

Handling:
En mordern tappning av Skönheten och Odjuret där en tonåring från New York förvandlas till ett monster för att sedan hitta den sanna kärleken.
ξ
För två dagar sen så tittade jag på denna, och sa att jag skulle skriva om den, so here goes. Som sagt en mordern version av Beauty and the Beast. Lite små töntig, chick flick, den va helt okej. Ingen wow film direkt, men inte så att många chick flicks är det heller. Helt ok handling, helt ok skådespeleri, en helt okej film, nothing more and nothing less.

Off the Map

För typ 15 veckor sen började denna serie visas i Sverige. Jag tittade på första avsnitt när det visades här i Sverige, men sen så hade jag aldrig tid, så tittade på de resternade 12 avsnitten på nätet. Jag tittade klart på serien i fredags, det 13e och sista avsnittet. Serien fick inte mer avsnitt i Usa, den fick inte så många tittare per avsnitt så den lades ner. Lite synd tycker jag, tyckte om den, men hey jag älskar sjukhusserier. Så tänkte ge er en liten recap här.
ξ
Handling:
Three doctors are transplanted from the U.S. to work in an isolated clinic in the tropics.
Inte så mycket till handling kanske, men det är just så serien började. 3 läkare från Usa åker till en klinik i Syd Amerika för att starta om och där får man ta del av deras liv och hur de hanterar livet som läkare och allt omkring det hela. Denna serie är skapad av Shonda Rhimes, smma skapara av Grey's Anatomy och Private Practive. Som sagt tyckte att det var synd att serien las ner, men ännu en sjukhus serie ute på tv, när det redan finns så många redan som det är kanske inte är det bästa. Men jag tycker att denna serie hade ett bra koncept och olik de andra till en viss del. 13 avsnitt är inte det mesta, men bättre det än inget.

Film - Fast Five

Handling:
Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem.
Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstryka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från det goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.
ξ
Dagen efter CRAP MOVIE! så tittade jag på denna film. And I loved it! Fast and Furious serien är bra, några av mina favorit filmer. Jag är inte en bil människa, men dessa filmer är ju bra! Och att Paul Walker är med i 4 av 5 filmer gör ju inte saken värre direkt ;) Denna film var värd alla pengar, och när den kommer ut kommer den att finnas med i min filmsamling. Vet inte riktigt vad det är med dessa filmer jag tycker om, förutom Paul Walker då, men det är något med dem som gör så att jag fastnat för dem. Jag rekommenderar den, och har ni inte sett de andra 4 så gör det.

Film - The Hangover 2

Handling:
Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället på en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre...
ξ
Sommaren är min filmperiod som jag nämnde i något inlägg, det gäller även bio, jag går som mest på bio på somrarna, går mest filmer som jag vill se då. Denna film däremot var ju inte värd att lägga ett enda öre på. FY FAN vad den va dålig. Samma handling, men ger man filmen namnet The Hangover II, så kan man la inte förvänta sig något annat. Typ exakt samma skämt och man visste vad som skulle hända innan det än hände. Piss film, rekommenderar den verkligen inte!

Bok - Safe Haven

Handling:
Love hurts. There is nothing as painful as heartbreak. But in order to learn to love again you must learn to trust again. When a mysterious young woman named Katie appears in the small American town of Southport, her sudden arrival raises questions about her past. Beautiful yet unassuming, Katie is determined to avoid forming personal ties until a series of events draws her into two reluctant relationships. Despite her reservations, Katie slowly begins to let down her guard, putting down roots in the close-knit community. But even as Katie begins to fall in love, she struggles with the dark secret that still haunts her ...Eventually, though, Katie realizes that a choice must be made between a life of transient safety and one of riskier rewards... and that in the darkest hour, love is the only true safe haven.
ξ
Under min bloggtorka läste jag denna bok. Boken är skriven av Nicholas Sparks, min favorit författare, som jag nämnt innan. Denna är den första bok som jag inte gråtit till som han har skrivit, big shocker för mig, hehe. Den är välskriven, bra handling, han leverera precis som vanligt och jag som läsare blev inte besviken denna gången heller! Det är det jag gillar med Sparks, han vet hur han ska fånga sina läsare, och jag vill inte släppa ifrån mig boken när jag väl börjat läsa. Även om jag älskade denna bok, precis som alla andra verk av denna författare, så blev jag så arg vissa stunder när jag läste boken. En av karaktärerna i boken var så dubbelmoralisk att när jag läste hans delar i boken ville jag bara kasta ifrån mig den så frustrerad blev jag. Men allt som allt en super bok, you won't be disappointed!

23:00

Nu är klockan 11 och jag tänker stänga av datorn nu. Jag avslutade min kväll med film, ja sommar är nog min årstid för en massa film tror jag. Imorgon är det dags för jobb igen i 9 timmar, sen blir det nog en tripp förbi Åhaga, för Nelly outletet. Skriver om filmen imorgon eller lite senare i veckan, har ju lite att skriva om känner jag, men det kommer ;) God natt på er!

Syskon lördag

Min gårdag bestod av att vara med mina syskon typ hela dagen. Vaknade typ vid 10, efter att ha sovit skit dåligt. Sen va jag duktig och diskade mitt lilla berg som jag hade på diskbänken och sedan gick jag till en återvinningscentral jag har i närheten av mig och slängde lite blåtburkar och glasflaskor jag samlat på mig. Rolig start på morgonen va? ;) Efter detta begav jag mig till syster Fatmé. Vi började dagen med att handla, där träffade vi även syster Sara för att laga mat, sprödbakad fisk med färskpotatis och sås, mmmmm gooooood!!! Till Fatta the batta kom även Mirjam och Jonas. Sen blev det slöande i soffan, men prat, frågetävlingar och flum. Sen blev jag uttråkad och drog med alla ut. Det blev en tripp till hemmakväll, där vi hyrde en film och köpte oss lite g-g-g-gooodis! Hem till syster igen och där va Zeina och Fredrik, där vi tittade på filmen, och sen var jag tvungen att bege mig hemåt, för att jag skulle duscha, Jobbade nämligen idag. Sen la jag mig i sängen och tittade på The Notebook, sen blev det läggdags. Så träffade nästan alla syskon igår, det va mysigt. Och jag låg i sängen vid 1o tiden, första gången jag gör det på en lördag på gud vet hur länge! Men allt som allt en trevlig lördag.
En scene ur The Notebook

Sova nu

Nu ska jag stänga av här och gå och lägga mig, ska se om jag orkar läsa något idag, igår blev det bara ett kapitel, sen orkade inte mina ögon något mer, kanske blir ett kapitel idag med. Aja sleep tight, smell ya laters!

Friday Night Lights <3

Idag har jag tittat klart på Friday Night Lights, riktigt bra avslut på denna serie.
5 säsonger och 170 avsnitt senare vill säga ;D Första säsongen var ju bäst, brukar vara så med serier, men den har ju varit bra under alla 5 säsonger. Även om den bara fick en hel säsong. Har ju varit lite up and down med en del avsnitt, men all in all så har detta varit en bra serie. Jag älskar att titta på serier, big woop huh? men tycker om när det är sport inblandat. Visst hatar sport typ, eller i alla fall att utöva det, men när sport blandas in i serier eller film så brukar det oftast ge den det lilla extra. My opinion. Det har varit lite drygt att titta på denna serie ibland, för ibland hände det inte så mycket utan det kändes som om att en del avsnitt bara va där för att fylla ut säsongen, men det har la alla serier. Som sagt, en riktigt bra serie, I liked a lot! ♥

Kan Dee

I måndags beställde jag hem en mag tee från Kan Dee till moi och ett linna till lillasyrran, och fick hem dem idag, det kallar jag snabb leverans. Kan Dee har ju en del snygga saker, men de går åt snabbt, så den mag teen jag ville ha fanns inte i min storlek, men den jag beställde är ju inte dum den heller 
+
Denna till syrran, har typ ett liknande, med samma tryck.
Gå in och ta en titt! : http://kandeeshop.se/

Nu ska jag läsa =D

Har varit ett tag sen nu som jag kännt för att bara ligga och läsa, men nu gör jag det, brukar vara så till sommaren. Därför vill jag bli klar med de 2 serier som jag bara har så få avsnitt kvar av, så att jag kan ligga och läsa en massa när jag kommer hem efter jobbet. Nu kanske ni tänker varför ligger hon inte bara och läser, men jag vill avsluta dem så att jag inte bara låter det vara och inte tittar klart. Jag har bara 2 avsnitt kvar av Friday Night Lights, sen är jag klar med alla 5 säsonger. Sen tror jag att det är typ 6 avnsitt av Off the Map också, then i'm all done och då är det bara 2 sommar serier kvar att titta på, ett nytt avsnitt varje vecka, om jag inte väljer att börja följa de nya sommar serierna från ABC family, de brukar ju vara bra. Aja nu ska jag läsa en stund, sen blir det läggdags, jobb imorgon kl 8 som jag måste upp till.

Good weekend

Denna helg har varit bra, och det gillar jag =D Fredagen spenderades först 9 timmar på jobbet, det kunde jag ju skippat, men a girl have to make a living. Efter det blev det grillmys hos syster Mirjam och hennes pojkvän Jonas, med lite syskon och vänner. Bio efter detta, Fast Five, mmmm I love me some Paul Walker. Lördag var det ju som sagt marknad och sen blev det utgång. Folket jag va ute med var ju inte dem roligaste när de ville dra hem vid 1, men we called it a night, och jag fick ju dansa av mig lite i alla fall :D Idag har jag firat svåger min med familj, blev lite överraskning för honom, mat äckel smörgåstårta, men god kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterrätt, så det va uppskattat. Sen drog vi oss mot Viskan (ett fik), där jag fick i mig lite mat, och sen hem till syster där jag väntade in tiden tills jag skulle träffa min kompis. Blev en power nap och lite köttbullar och spagetti till det ;D Kvällen avslutades hemma hos miss Lo, med lite fika och en hel del prat.
Remember "Every song ends, is that any reason not to enjoy the music" fick jag påminna lite om idag, men även själv bli påmind om lite, vilket är bra.

New shoes =)

Idag var det marknad i Borås, va nere en stund med syskon och svåger och tittade runt lite. Marknaden är ju samma varje år, men man vill ju gå ändå, speciellt för munkarnas skull ;) Förutom munkar köpte jag mig glass, riktigt gött att äta i värmen, men även ett par skor. Behöver ett par sandaler, kan ju inte gå runt och svettas i converse hela sommaren, även om det är skit snyggt, så införskaffade mig ett par från Scorett idag, vill ha fler färger, men får nöja mig med dessa så länge.
Bilen ger inte färgen justice, de är kornblåa, vilket är min favoritfärg.

Nytt försök

Jag tänkte att jag ska göra ett nytt försök med bloggandet igen då. Får se hur bra det går för mig denna gången men nu är det ju sommar och lite mer än jobb händer ju då, så lite roligare att skriva om ens dagar då. Under tiden jag inte bloggat har jag la gjort det vanliga. Jobbat, ätit en massa ;D umgåts med vänner och familj, läst, tittat på en massa serier, (en massa säsongsavslutningar och lite serieslut), lite film, varit på bio, ja same old same old.

RSS 2.0