Another lovely day with shows

Det är tisdag och by now borde ni veta vad det betyder :P SERIETISDAG!!
Började dagen med 90210, and I liked it. Gött att man slipper Annies och Dixons kusin, störde mig som fan på hennes karaktär. Sen så ska det bli roligt att se vad som händer med Silver nu när Adrianna har fått reda på lite saker.
Sen blev det Gossip Girl, ett ok avsnitt, har inte fastnat för något med den serien på ett bra tag nu.... Tykcer att det är dags att hända saker nu va, och inte det gamla vanliga utan något mer spännande.
Sen blev det lite How I Met Your Mother, avsnittet var baserat runt Barney typ, helt ok avsnitt, men som jag har nämt innan, vill veta mer om mamman nu va!!
Greek, näst sista avsnittet av hela serien denna veckan då. Ska bli skoj att se vad serien har att ge för sitt sista avsnitt, men detta va helt ok, nothing more nothing less.
Sist ut blev Pretty Little Liars. Sparade det bästa till sist =) Spännande avsnitt, mycket som hände och mycket som komma skall. Längtar till nästa vecka, tror att det är sista avsnittet för säsongen, men hoppas inte på det. Love that show!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0