Snart så!!!!!! :D

Om några timmar bär det av till London baby med systrarna Ulla, Zeina, Fatmé, Sara och Mirjam.
Ska bli så skoj :) har längtat som bara den ända sen vi beställde resan i typ januari. Först ska jag städa klart och diska och packa lite sen drar jag mig till stationen för att ta mig till flygplatsen. Det jag ser minst fram emot är ju faktiskt flygresan, hatar att flyga, är höjdrädd och att sitta i ett flygplan när man inte kan ha kontrollen själv gör saken inte bättre! Men antar att det är bättre att en pilot har kontrollen än jag själv, med tanke på att jag vet inte hur man flyger ett plan :P haha.
Aja nu ska jag i alla fall fixa i ordning allt, så att jag inte glömmer något eller kommer försent. Ha en toppen påsk nu, så hörs vi när jag kommer tillbaka. <3

sooooon tired!!

God morgon på er! eller aaa.
Jag är så trött just nu. ställde klockan på 6 för att jag skulle upp och tvätta kl 7. Vaknade inte förän kvart över 7, hörde inte min klocka. Började med tvätten kl halv 8, sen gick jag upp och la mig igen, och råkade sova lite för länge än vad som va tänkt. Med tanke på att jag gick och la mig 2 i natt, så vill jag bara sova mer! Men nej! Jag har lagt i maskin 2 nu och jag måste verkligen diska idag. Snart! ligger skönt i soffan, en liten stund till. Idag är det tvätt och disk som står på schemat hemma idag. Sen luncha med en kompis för att sedan gå vidare till jobbet och sluta halv 10 ikväll. När jag kommer hem blir det att titta klart på alla serier som sändes igår i USA, ska ta och titta på något nu innan jag drar iväg. Höres sen!

My day i korthet

Hej!
Min dag idag, hmmm. Vaknade vid 12, satt vid datorn tittade runt lite. Åt frukost och tittade på Smallville. Sen blev det att gå till maxi och handla lite. Efter det gick jag till stan och mötte upp Sofia, Fatmé, Mirjam och Jonas. Vi satt i parken en stund, sen gick vi och åt glass och sen hem till Mirjam och Jonas. Där tittade vi på Avatar, sen åkte jag hem. Väl hemma tittade jag på ett avsnitt av Friday Night Lights. Har duschat och lagat mat, kyckling paj, första gången jag gör det, kanske inte blev det bästa men ätbart. Sen blev det ännu ett avsnitt av Friday Night Lights. Nu ska jag platta klart mitt hår sen sleepy time, imorgon är det jobb på schemat, tidigt, och sen kanske träffa Kerstin. Vet inte ännu om det blir så eller ej. Aja god natt på er hörs kanske imorgon.

Nu Smallville och frukost!

Nu ska jag titta på veckans avsnitt av Smallville, samtidigt som jag äter lite frukost. Sen måste jag iväg och handla lite, har typ ätit upp allt väsentligt som jag har här hemma, need more!!! plus att jag är sugen på typ en massa glas och bär och så, som jag tänkte att jag skulle köpa eller något liknande. Men först ut some food and a good show :D

Jag lever, I promise

Hej på er!!
Ja jag lever, har bara inte orkat skriva här. Har jobbat typ hela tiden, och orkar inte med att skriva här bara. Vad har jag mer gjort, hmmm. Vart med familjen, umgåts med vänner, utgång förra lördagen, med kass DJ, men hade skoj ändå. What else? ätit, sovit, andats :P Läst ut en bok. Tittat på en massa serier. Njutit av det fina vädret. Ätit mina första jordgubbar för i år (eller som jag säger jooorgubbar). Fått mig en ny mobil. Jobbat, jobbat jobbat, 7 dagar i rad, blivit kallad fin fina saker på jobbet av en idiot som ringt in (NOT). hmmm vad mer, nää det är la det tror jag. Som sagt mitt liv är inte det mest spännande men våren börjar komma nu och då händer det förhoppningsvis lite mer grejer, inga wow grejer direkt, men lite mer saker.
Längtar till sommaren närmar sig, för då smakar dessa underbara bär så mycket mer!
ξ

Bästa med att sommaren närmar sig är att jag kan ta med mig en bra bok ut och njuta av den och solen samtidigt, finns det något bättre? :D
ξ

My new phone!

Finally done!!

Jag började tvätta idag kvart i 8 (min tid var från 7, men orkade inte gå upp) tills nu!! okej jag har bara haft 3 maskiner att tvätta, men allt tar lite längre tid att göra när man inte har någonstans att torka skiten. Så tar lite i taget i torktumlaren, vilket man inte ska göra, men orkar inte låta mina kläder hänga i mitt kalla torkrum i 4500000 år innan jag kan använda kläderna. Nu ska jag bara fixa med sängen, för sängkläderna blev tvättade och sen lägga undan kläderna i garderoben, sen är jag klar för idag. Imorgon blir det att städa, för jag orkar inte mer idag, plus att jag är hungrig. Give me food anyone? huh? any takers? noo?!

Done with season 3

Har tittat klart på säsong 3 av Friday Night Lights nu. Bara 2 halv säsonger kvar nu, så 26 avsnitt. Förösker att kolla ett avsnitt om dagen, men ibland orkar jag inte eller känner helt enkelt inte för det. Det är en bra serie, men våren är utanför och då känner jag inte alltid för att sitta klistrad framför datorn och kolla en massa serier. Lite bra med uppehåll i serierna nu trots allt. Ska se om jag orkar se något på nästa säsong senare ikväll, annars får det bli lite imorgon kanske, är ju ledig då med =)

toothless =(

Har haft ont i en tand i flera veckor nu och igår hade jag skit ont, så ringde till min tandläkare och fick en akuttid. Bra tänkte jag, kanske kan fixa skiten äntligen. När jag kommer dit, tittar de runt i munnen en stund och de säger att jag måste dra ut tanden. Jag har spränckt alla 3 nerver i den tanden och den går inte att rädda. Gött va!! NOT!!!! Så va bara att ta 2 sprutor med bedövning i munnen och de började greja i min mun, 5 min senare va den ute och jag blödde som fan. Yrsel fick jag också, låg i tandläkarstolen i en kvart innan jag kunde gå igen. Som tur va hämtade syster Mirjams kille Jonas mig och körde mig till min mor, han är en ängel. Min tandläkare sa att jag kommer att ha tandvärk ett tag, men har fram tills nu inte kännt ett piss. THANK GOD for that säger jag bara, hatar smärta och jag är tjej va fan, jag är klen :P men aja får se vad som händer, går inte direkt att tugga riktig mat, så har ätit soppa idag, inte direkt mättande. Ska se om jag kan få i mig någon annan mat imorgon.

Family <3

Hela helgen som vart har jag vart med min underbara familj. Bra start på april månad!! Även om vi gått varandra på nerverna lite också, så har helgen vart underbar. Den började i torsdags så jag blev tvingad till mamma utav Mirjam, hon hade en överraskning till mig där. Jag ville ha godis :P men fick mig en ännu bättre en. syster Ulla och systerson Isaak var på besök. Helt underbart att träffa dem igen. Va där en stund och sen hem igen. Sen i fredags blev det att åka hem till mamma igen, och sen ut och äta med systrarna och respektive sen hem till mig, och där avslutade jag inte kvällen helt fel heller. Lördag hem till mamma igen, vi byggde nytt kök till henne, fick inte hjälpa till så mycket, utan satt med Isaak för det mesta. Blev långpromenad och en massa gulligull. Sen hem till mig och en myskväll med Jasmine. Med pizza, film och en massa girltalk. Denna tjej är helt underbar, så glad att jag fick mig äran att lära känna henne under förra året <3 Söndag blev det bygge av kök igen för folket hos mor, och jag satt med Isaak igen :P Under hela helgen skruvade jag i hela 8 skruvar, fick inte hjälpa till så mycket mer. Är inte så händig.
Min fina syter Ulla och hennes söta son Isaak ♥ Sötare unge får man leta efter!!
ξ

Underbara Jasmine

Bättre saker för mig

Jag har inte direkt orkat blogga om ni inte har lagt märke till det. Har inte haft någon lust och känner inte att det finns så mycket att blogga om heller. Ibland är det helt enkelt inte roligt, det har ni märkt några gånger då jag haft flera månaders uppehåll med skrivandet. Men ska försöka förbättra mig, betoning på försöka, kan inte lova något.

RSS 2.0